Erfaren bygningssnekker i Sandnes

Få jobben gjort riktig og presist

Enten du skal pusse opp eller bygge nytt, vil du ha en håndverker som kan jobben sin og som leverer et flott resultat. Våre sertifiserte fagfolk sørger for at du blir fornøyd.

Kontakt Sigurdsen Bygg AS i dag, din bygningssnekker i Sandnes. Vi er ditt naturlige valg når du ønsker førsteklasses håndverk til konkurransedyktige priser. 

Vår kompetanse

Opplæring og kompetanse er viktige elementer for Sigurdsen Bygg AS, både for å holde oss oppdatert innen faget og for å sørge for at våre ansatte trives og utvikler seg innen sitt spesialfelt. Sigurdsen Bygg AS har sentral godkjenning og er en sertifisert lærlingbedrift.
Alle våre bygningssnekkere er kvalifiserte tømrere.

Hva kan en bygningssnekker gjøre?

Sigurdsen Bygg AS er en totalleverandør av bygg- og tømrertjenester. Vi utfører alle typer oppdrag for både private, bedrifter og det offentlige. Eksempler på ting vi kan utføre er riving av vegger, senking av himling, listing, skifting av dører og vinduer og legging av gulv. Snakk med oss om ditt prosjekt, så kommer vi med et uforpliktende pristilbud.

Hvor jobber vi?

Sigurdsen Bygg AS utfører for det meste oppdrag i Sandnes og omegn. Har du behov for vår kompetanse andre steder, ber vi deg kontakte oss for å snakke om mulighetene.

Vi ser frem til å høre fra deg!

 
Gult verktøy og skruer på trebord