Din fagmann i Sandnes

Med fokus på kvalitet i materialer og arbeid.

Når du trenger en fagmann i Sandnes og omegn, er Sigurdsen Bygg AS like i nærheten. 

Her har vi jobbet som tømrere og byggmestere i mange år. Vi er en sertifisert bedrift som tar sikkerhet og kvalitet på alvor. Våre profesjonelle byggmestere sørger for at din jobb blir utført til avtalt tid og avtalt pris.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat om ditt neste byggeprosjekt, og vi kommer gjerne med råd, veiledning og pristilbud.

Trekjøkken med svart kjøkkenbenk og et trebord ved siden av

En avtale er en avtale

Sigurdsen Bygg AS er pålitelige. Vi vet hvor verdifull tiden din er, og møter derfor til avtalt tid. Vi lager også skriftlige avtaler på pris i forkant, og opererer med faste satser. 

Snekker holder fast material i tre med begge hender

Høy standard

Alle byggeprosjekter er forskjellige, men vi har et felles utganspunkt for alle. Hvert prosjekt, om det er lite eller stort, skal fullføres med en meget høy håndverksmessig standard. Slik får du som kunde et resultat som fungerer og som varer lenge, akkurat det du venter når du henvender deg til en fagmann. Snakk med oss i dag om våre garantier på materialer og arbeid.

En byggmester er en fagmann

Snekker står på huk i forkanten med et byggeprosjekt i bakgrunnen

Kundeservice

Våre kunder er hele vårt næringsgrunnlag. Ingenting er viktigere for oss enn fornøyde kunder. Våre kunder blir fornøyde når vi gjør en god jobb. Fornøyde kunder har også en tendens til å skape flere kunder. Hos oss vil du derfor treffe hyggelige fagarbeidere som ser viktigheten av god kundeservice!